CuIPiED NyEr!

By: ieda dadida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 5-Mar-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
Qa FaMiLy Day

erol poyo
hadiah
bapak budak
View all 12 photos...


Family Day at KM Callet at Kuala Sungai Baru.
Memang best ar time ni tapi Abang tak dapat ikut coz ader keje till 12.00 pm(saturday)...
Tapi abang amek ayang kan...kul 1.30 baru sampai,
time tu we all dah abis makan..kitorang ajak makan tak nak...

macam-macam acara ader tari tali,acara terompah,spongebob,pasangan and etc..
dan bermacam hadiah cabutan bertuah dapat..
Yang penting RUMAH OREN menang that's mine... :wave

tak bnyak gambar tapi kalu nak lebih bleh la layari web
http://gambalawa.com







Sunday, 2-Mar-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
NaNTikan KemunCulan Nyerrr!!!!

LINtAH..
DaRat? LaUt?BuLaN?
He he NantIkan KeMuNCuLanNYer!!!!




Hasil 3 Generation AbD.KaRiM SaFFaR FAMILY & Co...


Friday, 29-Feb-2008 12:30 Email | Share | | Bookmark
RetRo Party

yahoo....

Hai...
kengkawan jumpo ag...dah lama tak on kan fp ni,,,ader masa terluang ni update ler ckit2

Next agenda 4 the open 2008 party...
On CTRM



he he
tak sabar nak nunggu next week.....


Friday, 29-Feb-2008 10:56 Email | Share | | Bookmark
TWIN tak?





emmmmmmmmmmmmmmm


Tuesday, 4-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
haiiiii...

emmm.....
memandangkan this dec is very busy to me..coz the final exam coming..
so tunggu jer la ekkk...
the coming picture... from me...




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net