CuIPiED NyEr!

By: ieda dadida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Nov-2007 05:36 Email | Share | | Bookmark
Majlis Raya Sakan Quality Department


Majlis diraikan bersama Quality Department ...
bermula pada 4.30pm 2/11/07....
RAYA SAKAN...







Tuesday, 30-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dinner At TomYam Klasik



First of all Thanks 4 abang sebab belanja kitorang makan kat cn...
em.. best la gak...dengan suasana yg nyaman....

he he...nanti kita dinner ag kat cn nak.....









Monday, 29-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Hai LA EXaMMMMMM

Hai...



Selamat menyambut hari lebaran di bulan syawal ni...
orang dok berayer aku sibuk nak amik exammmm...
haiii nasib la badan...nak futher study sangat hah amekkkkkk..
kat office pun curi-curi study...4 all warga OUM Maktab Durian Daun Melaka...
GOOD LUCK For The CoMiNg FiNaL EXaM...27/11,30/11 & 3/12




Monday, 29-Oct-2007 11:40 Email | Share | | Bookmark
The MaKing Of Reban Ayam Kg.Sri Kendong....



He he...



Berjasa Demi Mak ngan Abah ...
Alhamdulillahhhhhhhhhhhhh..\""
Laki & anak buah Sapa La Ni????







Monday, 29-Oct-2007 01:00 Email | Share | | Bookmark
The Abang's cat "SinCan"



Hai..
SINCAN nama seekor kucing Abang....
This cat VERy2 nakal bagi kami 2 digelarkan sincan sempena cartoon sincan yg nakal, walaupun nakal adergak manjanya...
Tapi This cat Very takut la kat ABANG...

Xpecially Abang amat terasa kehilangan nya.....Tapi Tak per We have the another cat name GEMOK...tak per kan bang....Janji ader gak kucing buat abang...
Jangan SEdih...Sedih....
Emmmm Happy ALWAZZZZ...



SALAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net