CuIPiED NyEr!

By: ieda dadida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-Oct-2007 08:00 Email | Share | | Bookmark
RAya Kat Kendong

 
Santai
BBG
View all 10 photos...
eeeemmm

SELAMAT HARI RAYA>>>>>>>
AIDILFITRI MULIA>>>
AMPUN MAAF DIPINTA MENSUCI EMBUN DOSA














Thursday, 18-Oct-2007 12:03 Email | Share | | Bookmark
SElaMAt HArI RaYa.. Kat DuYonG

 
emmmm
 
View all 14 photos...
SELAMAT HARI RAYA>>>saudara ku seislam...
First time beraya sebagai suami isteri.raya pertama ofcoz ar kat umah mak duyong sebab dah dok kat kendong...emmm .





akim time ni laghi tak dak duit rayer nak bagi kat adikkkkk


pagi raya peg kubur nenek kat solok gaung this first time ayah bawak g kubur semenjak aku besar ni, dan first time pagi raya disolok gaong.....maklumlah nak bawak menantu sulong g ziarah family ayah...
tghari barulah peg raya kat durian tunggal ...


tapi yang sedihnyer adik aku yang ke lima "fuad" tak dapat beraya sebab accident pada mlm raya..tu la lain kali bagi tau mak kalu nak kuar g mana-mana....shian dia..tapi aku bagi duit raya jer.dapat gak duit kan...dan yang best nyer my sis from mesir come back patah kaki daaaa.kalu tak patah kaki tak balik la ko.. tul....do la sana sambut ngan kengkawan...
lastly ptg baru pulang kat kendong.....



Thursday, 18-Oct-2007 11:48 Email | Share | | Bookmark
Kuih raya...

hidangan
biskut raya
Making The Kuih Raya...
he he buat kat umah duyong arrr...
masa ni semua anak pompuan dah blek ..mak apa ag dah agihkan kojo nak suruh buat kuih raya..
aku:just buat tekap kuih jer..
nana:tabur coklat rice..
tika:bakor kuih
zatul:tukang parut..
ala kuih sarang semut ngan kuih cake jer...
tu pun sehari sebelum raya...
mak:sambung jahit manik baju tika....
anak-anak jantan...haha TIDO...









Thursday, 18-Oct-2007 11:30 Email | Share | | Bookmark
Malam raya rumah atok....

buka puasa
 
 
View all 15 photos...
masa ni best arrr.semuar ader nak sambut mlm rayer la kat durian tunggal..tapi time ni abang tak der ...beliau kek kendong kul 10 mlm baru amek aku kat umah atok...
best..main bunga api...bleh ler our big family










Thursday, 11-Oct-2007 12:10 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT BERCUTI MENYAMBUT HARI LEBARAN

 
 
fido&dida
View all 7 photos...


emmm

today is last day warga CTRM bekerja al maklumlah masing-masing nak balik kg beraya ngan family yang tercinta...maybe today smua bleh blik awal kan...cam taun-taun lepas ler..cam tak biasalak..


muka-muka nak balik rayerrrrr



sempat ag tur buat sampul raya,...thanks friends..buat kan untuk aku...





[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net