CuIPiED NyEr!

By: ieda dadida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Oct-2007 12:03 Email | Share | Bookmark
SElaMAt HArI RaYa.. Kat DuYonG

 
emmmm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SELAMAT HARI RAYA>>>saudara ku seislam...
First time beraya sebagai suami isteri.raya pertama ofcoz ar kat umah mak duyong sebab dah dok kat kendong...emmm .





akim time ni laghi tak dak duit rayer nak bagi kat adikkkkk


pagi raya peg kubur nenek kat solok gaung this first time ayah bawak g kubur semenjak aku besar ni, dan first time pagi raya disolok gaong.....maklumlah nak bawak menantu sulong g ziarah family ayah...
tghari barulah peg raya kat durian tunggal ...


tapi yang sedihnyer adik aku yang ke lima "fuad" tak dapat beraya sebab accident pada mlm raya..tu la lain kali bagi tau mak kalu nak kuar g mana-mana....shian dia..tapi aku bagi duit raya jer.dapat gak duit kan...dan yang best nyer my sis from mesir come back patah kaki daaaa.kalu tak patah kaki tak balik la ko.. tul....do la sana sambut ngan kengkawan...
lastly ptg baru pulang kat kendong.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net