CuIPiED NyEr!

By: ieda dadida

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jun-2008 05:55 Email | Share | Bookmark
Answered 2nd Stage Tag ~ K.FAzza

HERE I CoMe...



Emm Why ...all this toys gift from my hubby masa cintan cintun dulu..
tapi yang the Big POOH tuh very the sentimental Value for me
N the best thing R Masa nak beli POOH tu kat jj, Dah la bosar berat lak tu..malu nak bawak...
ABG Ah hampeh tak nak bwkkan.dah aku kene bwk mengengkek2..he he..


Emmm Why..Ini Blg buat aku siok nengok seperti secuci embun pagi yang menitis..he he


Emm Why..Simpan Duit Arrrr apa Ag


Emm why..This all animasi nih semua best2 giler sebab view yang dilukis tuh very2 terpesona..


Emm apa ag nak kasi wangi ar...


Emm why..kat sini ar tempat nak luahkan,nak buat assgmnt and so on...
Lasty But Not The Last

Emm this books give me all information N knowledge

He He Ni Jer Yng Dapt disnapkan..HAve some FUn Everyone.. He he..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net