CuIPiED NyEr!


My name: ieda dadida
My Fotopage: http://cuipied.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Crystal Eye
Latest entry:Sculptures Constructed from 100,000 Toothpicks...!!
View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
cerita cinta
Thank you so much for visiting my fotopages. I try to keep it updated as much as possible, but you will find most of my recent postings on my facebook page. Please look me up and "like" my page, so you can be informed on events, current works and new portrait specials. I also encourage you to call me to make a consultation if you are interested in booking me for your event or portrait session. Please feel free to contact me if you have any questions on any posting. I look forward to meeting you and learning... View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
nani shareena
Latest entry:bengang betul (dan bangang betul!)
Kepala sakit lagi.. Tak tau mana silap. Haritu cek 155. Darah tinggi? Doktor suruh datang lagi esok. tapi malas la pulak... abang keje.. nak g sendiri tak kose aku.. Badan goyang2 lagi. dulu macam ni gak, tapi cek takde darah tinggipun. So, aku assume doktor ni salah sebab aku cek lepas makan roti canai sekeping. Nak buat apa lagi.. baring je la. kadang2 rasa macam bila terlelap.. aku tak terjaga lagi.. Selamat tinggal abang, selamat tinggal anak-anak... bengang dan rasa bangang tak boleh buat... View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
aku manik
Latest entry:Maaf
FP ini dah lama tak update jadi, mari lah kita sama-sama ke Blogspot http://akumanik.blogspot.com untuk sama-sama memeriahkan dunia manik. Bravo!! View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
hanan othman
Latest entry:images utk blog baru
carilah blog baru ni kalau jumpa.. ;) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
mumDreams Boutique
Latest entry:Sudah lama tidak berupdate ?
Salam. Wah, agak lama kami tidak membuat sebarang update di laman fotopages ini. Alhamdulillah, hari ini ada sedikit kelapangan untuk saya membuat sedikit pengemaskinian laman fotopages ini. :-> Saya mewakili warga mumDreams memohon jutaan kemaafan atas ke'tidakupdate'an laman ini. Walau bagaimana pun, kami masih beroperasi seperti sediakala di laman web utama kami http://mumdreams.com.my(www.mumdreams.com.my). Insya Allah, kami akan cuba kembali membuat pengemaskinian secara rutin di fotopages ini. ... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
Sarah Rahim
Latest entry:BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM
Salam semua, Jemput singgah ke blogshop baru saya... :-D HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM Need to de-stress? Or having a shopaholic disorder? What you need...is just a little RETAIL-THERAPY... 8-) 8-) 8-) View this Fotopage entry
artis kita
Latest entry:TAHNIAH!!! Nabil Bintang Paling Popular
GENTING HIGHLANDS: Bakat baru, Ahmad Nabil Ahmad, atau lebih dikenali sebagai Nabil, dipilih sebagai Bintang Paling Popular pada majlis kemuncak Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008, yang berlangsung di sini, malam tadi. Nabil, 26, yang meraih 127,524 undi, meraih gelaran itu selepas mengetepikan saingan empat artis lain yang mendapat undi tinggi iaitu Mawi yang menerima 55,080 undi, Datuk Siti Nurhaliza (29,676), Aznil Nawawi (18,864) dan kumpulan Meet Uncle Hussain (11,784). Nabil m... View this Fotopage entry
ayg abg
Latest entry:egyptian potion~available here...
dear families & friends, please feel free to browse thru the catalogue below and if u find it interesting, i can be contacted at: h/p: 0196641979 email: 1979aja@gmail.com :arrow: call, sms or email me anytime :arrow: discounts are available for big orders ;-) :arrow: postage is free with a purchase of 3 boxes and above :arrow: special packaging is available upon request thanx for your support :-) cheers, -aja- View this Fotopage entry
seribu rasa selipat kisah
Latest entry:????
HARUSKAN KU MENINGGALKAN MU FP...YE HARUS...SBB AIR MATA KU MENGALIR TAK KALA MELIHAT HASIL KEKEJAMAN MU MELALUI MAJALAH 3 PADA JAM 9.00 MALAM 7hb JANUARY 2009. (Sila rujuk http://geotool.servehttp.com/?ip=62.219.18.18&host=www.fotopages.com) Kesinambungan SERIBU RASA SELIPAT KISAH di http://sabngomel.blogspot.com Terima kasih kawan kawan ku kerana sudi masih mengikuti perkembangan ku..jgn risau fp mu akan selalu aku jenguk... View this Fotopage entry
Othman Family
Latest entry:Kenduri
Kenduriii View this Fotopage entry
norashikin kamal
Latest entry:GC Giveaway!!!
Dah lama saya tak update fotopages ni.. Lama sgt2 smpi Arlia nak masuk setahun dah... Sama lah mcm Girl Charms saya pun lama tak update dah!!! So sapa2 yg berminat nak pakai baju saya jahit leh visit http://girl-charms.blogspot.com(Girl-Charms) and join k!!! Apa giveaway dia??? A pair of trousers and blouse..patch work..menarik kan???heheh CEPAT!! CEPAT!! View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
marina abu hassan
Latest entry:Bercuti di Genting Highland dan Family Day Mfg Di PD
Peh seronok anak aku dapat g jln2, tp musim hujan laa.............. x dpt mandi kolam. Tp sebelum tue aku n family aku g kenduri kawen sepupu rapat ku Norashima di jln kelang Lama. Kitaorg gerak dari mlk kul 7 pagi ari sabtu. kami konvoi di seremban bersama adik ipar aku. Shima nikah ari sabtu dan bersanding ari ahad. Aku tak tido umah shima tp aku tido umah mak sedara suami ku di bangsar. Hari isnin pagi baru kami gerak ke Genting Highland. Kami check in kul 3.00 ptg. Seminggu selepas bercuti di genting... View this Fotopage entry
azizi shikin
Latest entry:new family
akhirnya selamat melahirkan baby gurl...3.7kg..kat hospital tuanku fauziah kangar..pada 5 October 08 kul 5.10petang....semoga kedatangannya akan memberi kebahagian kepada kami sekeluarga...sekarang dah ada sepasang pari-pari kat umah... View this Fotopage entry
Ho Yick Hong
View this Fotopage latest entry
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
noorulain mansol
Latest entry:Hidup mesti diteruskan....
Hidup mesti diteruskan..... Tetapi bukan senang untuk menghadapi segala dugaan yang datang dalam kehidupan kita. Sabar....adalah senjata yang paling baik untuk kita teruskan hidup.... Sedih.....adalah perkara yang sukar untuk ditangani... Doa dan doa adalah penawar untuk ketenangan hati dan jiwa.... Ain View this Fotopage entry
gambar raye 2007...
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
juliah mohamat
Latest entry:Kek cawan
Tempahan oleh Sue - CTRM Tempahan oleh Lea - SeliaGroup Ayer Keroh Tempahan oleh Hani - Bukit Cina Tempahan oleh Sal - Celcom View this Fotopage entry
Kek Lapis Sutera
Ismail Said
Latest entry:Salam Terakhir
Ini adalah entri saya yang terakhir di dalam fotopages. Setelah mengetahui kekejaman Israel laknatullah sememangnya kita wajib supaya meninggalkan produknya termasuklah fotopages ini. (Sila rujuk http://geotool.servehttp.com/?ip=62.219.18.18&host=www.fotopages.com) SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.morelexspictures.com/ DAN BLOG SAYA DI http://morelexspictures.com/blog/ View this Fotopage entry
gambalawa l fotografi perkahwinan artistik
View this Fotopage latest entry
tengteng gulabatu
Lama betol tak update... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Private Palpatine
Latest entry:Lesson 17: Adding Automation Using Actions - Part 3: Loads
This is a continuation of the previous tutorial on saving and sharing actions. After all, what good is saving a new action without knowing how to load it? Also, if you're working with actions a lot, it's likely you'll be downloading them from websites such as the Adobe Studio Exchange (http://share.studio.adobe.com). You'll need to know how to get those actions into Photoshop so that you can use them. Step 1: Before you load an action, make sure you have an action to load. This could be an action tha... View this Fotopage entry
Day & Night
willy wonka
Latest entry:I HAVE MOVED!!
Finally.... I have moved to a new blog....with same great taste and price... PLEASE VISIT http://ovenheaven.blogspot.com :-D JOM!! View this Fotopage entry
idida aziz
Latest entry:Bye Bye FP
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan idida.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://ididaaziz.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :-D View this Fotopage entry
ayu
nor atiqah mohd lizah
Latest entry:peace!
:omg_no: View this Fotopage entry
lola paloza
View this Fotopage latest entry
ct azlina
Latest entry:Damia Burzday ~ 10 Feb 2008
;-) View this Fotopage entry
zahirah shaik dawood
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016